Moedermelk hoops

99,00

Een moedermelkjuweel is een juweel met daarin een steen van jouw moedermelk verwerkt. Zo draag je de herinnering aan een speciale periode in het leven van jou en je kindje steeds dicht bij je.

Bij de aankoop van een moedermelkjuweel wordt er automatisch een ‘moedermelk-kit’ inclusief retourlabel naar je opgestuurd zodat je ons op een veilige manier jouw moedermelk kan bezorgen.

Verkocht per paar.

    Reset options
Levertijd is minstens 3 weken van zodra de moedermelk bij ons arriveert.

Beschrijving

Al onze juwelen worden gemaakt van goldfilled of .925 Sterling silver.

Goldfilled betekent dat er een laag van goud mechanisch aan een basismateriaal wordt verbonden tot er een bepaalde dikte van het goud is bereikt. De goudlaag is echter vele malen dikker dan bij vergulde materialen.

Goldfilled materialen blijven mooi van kleur. Dit levert een mooie en betaalbare kwaliteit op die goed wordt verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud.

De zilveren juwelen kunnen na verloop van tijd hun glans wat verliezen en verkleuren. Je kan ze mooi houden of reinigen door ze af en toe in een zeepsopje te doen.

Specificaties

Product info

14 karaat goldfilled / .925 Sterling Silver
14 mm hoop

Onderhoud

Om de melksteen van jouw juweel te beschermen kan je contact met water beter vermijden.

Steen

De moedermelksteen wordt gemaakt van melkvlokjes van jouw moedermelk. Elke steen is hierdoor uniek! Ook de kleur kan wat afwijken van de foto afhankelijk van jouw melk. (Steen : 3mm)

ACCOUNT
Verlanglijstje
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

WINKELMANDJE 0