Contact

Neem contact met ons op!

OPENINGSUREN

Frequently asked questions

Al onze juwelen worden gemaakt van 14k goldfilled of .925 Sterling silver.

Goldfilled betekent dat er een laag van 14 k goud mechanisch aan een basismateriaal wordt verbonden tot er een bepaalde dikte van het goud is bereikt. De goudlaag is echter vele malen dikker dan bij vergulde materialen.

Goldfilled materialen blijven mooi van kleur, men noemt het niet voor niets  ‘a lifetime jewellery’ , het goudlaagje blijft er dus heel lang opzitten. Dit levert een mooie en betaalbare kwaliteit op die goed wordt verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud.

De zilveren juwelen kunnen na verloop van tijd hun glans wat verliezen en verkleuren. Je kan ze mooi houden of reinigen door ze af en toe in een zeepsopje te doen.

Alle juwelen worden op bestelling gemaakt en gepersonaliseerd, deze kunnen dus niet geruild of terugbetaald worden.

Merk je toch een vergissing op? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via hello@hannedetail.be en dan helpen we je graag verder.

Verzendkosten worden tijdens het afrekenen aan je bestelling toegevoegd. Per zending hanteren wij de volgende tarieven:

België : 5,90 euro
Europa : 7,90 euro

Gratis verzending boven de 125 euro voor zendingen binnen België.

We begrijpen dat je juwelen een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk draagt. Mocht je juweeltje binnen de drie maanden na aankoop stuk gaan, dan maken we dit graag kosteloos voor jou.

Gaat jouw juweeltje na 3 maanden stuk? Stuur ons dan een berichtje op hello@hannedetail.be en helpen we je graag verder.

Stuur zo snel mogelijk een berichtje naar hello@hannedetail.be met vermelding van jouw bestelnummer. Wanneer je juweeltje nog niet gemaakt is, kunnen we het ontwerp nog aanpassen.

In principe kunnen de juwelen tegen water. Wel kan je best je juwelen uitdoen bij het zwemmen omwille van de Chloor in het water.

De levertijd is normaal maximum 2 weken, toch kan dit in drukke periodes wat oplopen. Je krijgt automatisch een mailtje met tracking wanneer jouw bestelling wordt verzonden.

Heb je jouw bestelling toch sneller nodig? Stuur ons een berichtje op hello@hannedetail.be en we helpen je graag verder.

Je kan de juweeltjes zowel aan de voor- als achterzijde laten graveren. Dit zit bij in de prijs inbegrepen.

Voor vingerafdrukken, eigen handschrift of symbolen wordt hier wel een meerprijs van 15 euro aangerekend voor de verwerking ervan.

Wanneer je graag een afbeelding op je juweel had laten graveren, is het belangrijk dat deze afbeelding niet ingekleurd is en bestaat uit enkelvoudige donkere lijnen op een lichte achtergrond.

Tip: Als je online opzoek gaat naar een afbeelding gebruik dan het woord vector (vb.: “vector hartje” of “vector heart”)

Het is niet mogelijk om bij armbandjes een extra plaatje bij te voegen.

Dit is wel enkel mogelijk bij volgende kettingen :

  • Circle necklace
  • Figaro circle necklace
  • Satellite circle necklace
  • Tiny circle necklace

Er kunnen max. 2 standaard plaatjes aan een ketting gehangen worden, anders wordt het te zwaar voor de draad zelf om te dragen.

Extra standaard plaatje : 50 euro
Extra klein plaatje : 40 euro

Als je dit graag had gehad dan kan je ons een mailtje sturen op hello@hannedetail.be en we helpen je graag verder.

Stuur ons een bericht :

ACCOUNT
Verlanglijstje
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

WINKELMANDJE 0