Herstelling draad

20,00 25,00

Wij herstellen graag jouw juweeltje!

Wanneer we jouw kapot juweeltje hebben ontvangen hangen we hier een volledig nieuwe draad aan. Ook zullen we jouw juweeltje kosteloos nog eens polijsten om er terug wat schittering in te brengen. En als we dan toch jouw juweeltje onder handen aan het nemen zijn, hangen we er ineens een nieuw slotje aan zodat het weer een hele periode mee kan!

Je kan het juweeltje inclusief de plaatjes opsturen naar:

Hanne Detail BV
Nijverheidsstraat 26

2570 Duffel 

LET OP: Zorg er wel voor dat je jouw juweeltje goed inpakt zodat het niet verloren kan gaan en er geen krassen op het plaatje kunnen komen.
Steek je juweeltje niet los in de enveloppe! Steek er ook zeker een briefje bij met je gegevens zodat we weten van wie het juist is.

Wij raden aan om gebruik te maken van ons retourlabel aangezien we niet verantwoordelijk zijn voor verlies van jouw retour door de post.

    Reset options

    Upload een foto van jouw kapot juweel : *

1 - 2 weken van zodra we jouw kapot juweeltje hebben ontvangen.

Specificaties

Product info

14 karaat goldfilled / .925 sterling silver / 14 karaat rose goldfilled

ACCOUNT
Verlanglijstje
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

WINKELMANDJE 0